Laplandia Market+358-44-782-5504

Maksu ja toimitus

Toimituskulu määräytyy tuotteen painon ja tilavuuden perusteella. Tuotekortilla näkyy tuotteen toimituskulun alkuhinta. Toimituskulu voi nousta, mikäli tuotetta tilataan paljon kerralla. Toimitustavan valinnassa näet tilauksesi lopullisen toimituskulun ja toimitustapavaihtoehdot. Toimitamme Suomeen ja Venäjälle.

 Toimitusehdot lyhyesti:

 1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
 2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 4-6 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Laplandia.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse laplandia(at)atmatrade.com tai puhelimitse +358 44 78 25504 (ma-pe 9.00-16.00 )
 4. Laplandia.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Laplandia.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Laplandia.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 Toimitustavat:

Toimitus SmartPost – pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen 5.90 € jos tilaus on alle 10 kg

Toimitus SmartPost – pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen 7.90 € jos tilaus on 10-20 kg

Toimitus SmartPost – pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen 11.90 € jos tilaus on 20-33 kg

 Toimitusaika 4-6 arkipäivää

 • Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan
 • Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä
 • Pakettien säilytysaika 7 vuorokautta
 • SmartPOST -lähetyksen maksimi koko on 60 x 36 x 60 cm ja enimmäispaino 18kg.
 • Jos tulossa on suuri lähetys, paketti toimitetaan kotiosoitettasi lähinnä olevaan postiin. Saapumisilmoituksesta saat tiedot, mistä paketti on noudettavissa.

 Toimitus Postin kotiinkuljetuksella 9,90 € jos tilaus on alle 10 kg

Toimitus Postin kotiinkuljetuksella 12,90 € jos tilaus on 10-20 kg

Toimitus Postin kotiinkuljetuksella 16,90 € jos tilaus on 20-33 kg

 • Voit tilata alle 120 x 60 x 60 cm kokoisen ja alle 18 kg painavan tilauksen postitoimituksena kotiin tai työpaikalle. Paketti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.
 • Jos paketti toimitetaan työpaikalle, toimitus tehdään vain julkisiin tiloihin. Paketti toimitetaan postin tilauksen käsittelyä seuraavana arkipäivänä klo 9–21 välillä.
 • Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan lähipostiin ja saapumisilmoitus jätetään vastaanottajan osoitteeseen.
 • Pakettien säilytysaika 7 vuorokautta

Maksutavat :

Klarna Checkout maksupalvelu: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot

Paytrail maksupalvelu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830